Aangenaam, Service Safe-Energy

Het gemak van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het erg balangrijk om onze klanten achter te laten met een bijzonder goed gevoel.               

Safe-Energy is een jong een dynamisch dienstverlenend bedrijf. Die zich voornamelijk bezig houd met het realiseren van een goed advies. Veel mensen in nederland hebben vaak geen zin of tijd om hun maandlasten een tegen het licht te houden. Deze mensen willen wij graag helpen en ontzorgen van gedoe. Wij regelen alles voor onze klanten. Zij hoeven hier zelf weinig tot niks voor te doen. de slimme service van Safe-Energy ontzorgt en adviseert, van zaken zoals energie en gerelateerde producten. De kwaliteit van onze dienstverlening is onze reclame en onze service is uw gemak.

Inkoopmanagement.

Aan de hand van recente facturen, contracten en verbruiksprofielen analyseert Safe-Energy uw inkoopsituatie en positioneert die op de internationale markt.


Wij bespreken de analyse met u en brengen advies uit over mogelijke inkoop-en/of hedge-strategieen. Hierbij zijn verschillende inkoopstrategieen mogelijk, toegespits op de wensen van de klant, zoals inkoop op basis van vooruitzicht via bilaterale deals of OTC. Maar tevens via transperante referenties zoals EEX of Endex, geidexeerd of tegen vaste prijzen. Samen met u brengen we de risico's in kaart en kiezen we een te volgen strategie. Daarna begeven wij ons op de markt om de gewenste contractvorm te realiseren.

Naast de inkoop van energie onderzoeken we of er valt te besparen op de transport en in hoevere we gebruik kunnen maken van belastingvrijstellingen en subsidies. Ervaring leert dat kiezen van de verkeerde transportmeters vaak leid tot hoge kosten en grotere risico's. Door onze intergrale aanpak realiseren wij uiteiderlijk de laagste all-in kosten.


Service Safe-Energy controleert de naleving van het contract en de afspraken op het gebied van transport, belasting en facturering.


Maak snel een afspraak voor een slimme scan en wij helpen u graag verder.  


Contact